kilo

Web sitemize hoşgeldiniz!


Kestane Balı Kullanımı


Tarih: 26-06-2012 | Saat: 17:22:33 | Ekleyen: Sibel Kartal
Kestane Balı Kullanımı

Uzmanlar tarafından yapılan birtakım araştırmalara göre kestane balı kullanımı; kestane balında antioksidan seviyesi diğer çiçek ballarına göre %60 daha yüksek bulunmuştur.

Bu araştırma sonuçları da sizi ve ailenizin kansere yakalanma riskinizi bu kadar daha azalttığını ortaya koymaya yetiyor.

Kestane Balı Kullanım Şekli:

Sabah uyanınca aç karnına yarım çorba kaşığı kestane balı tabiri caizse vücudu temizler. İdrar yolları, böbreklerleri rahatlatır (küçük abdestinizden anlayabilirsiniz), kanı sulandırır, mideyi rahatlatır (ilk başlara hafif yanma hissi verebilir), enerji verir, doğal olduğu için kanserle mücadele eder.

Kestane balını koruyucu olarak kullanacaksanız yukarda da belirttiğimiz gibi yarım-bir kaşık kastane balı sizi gün boyu korur. Sade olarak tüketebileceğiniz gibi ılık suyla karıştırarak da tüketebilirsiniz.


Sayfayı Paylaş:



Bu yazı 2777 defa okunmuştur...
orjinal bal nasıl olur?
Mustafa yıldız
Bartın
orjinal bal nasıl olur?
orjinal bal nasıl olur?
Bu yorum 24-12-2012 01:09:34 tarihinde yazılmıştır...
"Bartın memleketimizin köylerinde doğanın içi orman hava kirliği olmadığı yerde yetiştirilen Bal doğal orğanik baldır"


diyeceklerim var!

Yorum yazarken lütfen;
Adınız Soyadınız   :   
E-Mail Adresiniz   :   
Şehir Seçiniz   :   
Puan Veriniz   :   
Yorum Konusu   :   
Yorumunuz   :